8 Temmuz 2013 Pazartesi

Logitech Speaker Stand for iPad (Kelso) Ipad/Tablet Aksesuar Ürün



Logitech Speaker Stand for iPad (Kelso)
Audio on a pedestal

Evin her odasında

Yatağınızda film izlerken, mutfakta müzik dinlerken... Logitech Speaker Stan evin her yerine kolayca taşınır, böylece her odada stereo sesin keyfine varmanızı sağlar.

Şarjınız bitmesin

Bir hoparlörden veya bir standdan çok daha fazlası! Şarj azaldığında iPad’iniz için tam bir şarj istasyonu görevi görür. Hoparlörler kapalıyken bile iPad’inizi yuvaya yerleştirip şarj edebilirsiniz.
Get charged up
What’s your angle?

İstediğiniz açı hangisi?

Çok yönlü stand; rahat bir şekilde izlemek veya ortam ışığının ekrandan yanmasını önlemek için dikey yada yatay olarak istediğiniz açıya göre ayarlanabilir.

Sesi tam anlamıyla denetleyin

Güç ve ses denetimleri tam da gerekli olan yerde, kolay ulaşabileceğiniz şekilde ön tarafta. Arkada ise MP3 çalarlar ve diğer ses kaynakları için 3,5 mm'lik ek giriş bulunur.
Control what you hear
Made for iPad®

iPad için tasarlandı

Apple performans standartlarına uygunluğu onaylanmıştır. iPad'inizle mükemmel bir uyum içinde çalışacağından emin olabilirsiniz.
Resimler sadece görsel olarak fikir vermek amaçlıdır. Asıl ürün biraz daha farklı olabilir. iPad ayrı olarak satılır.

“iPad için tasarlandı” ifadesi, elektronik aksesuarın özel olarak iPad'e bağlanacak şekilde tasarlanmış olduğunu ve geliştirici tarafından Apple performans standartlarını karşılayacağı yönünde onaylandığı anlamına gelir. Apple, bu aygıtın çalışmasından veya güvenlik ve yasal düzenleme ile ilgili standartlara uygunluğundan sorumlu değildir. Bu aksesuarı iPad ile birlikte kullandığınızda kablosuz performansı etkileyebileceğini lütfen unutmayın.
 
Teknik Özellikler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder