14 Temmuz 2013 Pazar

Dark (DK-AC-IPKB02), İPAD/2 BLUETOOTH KLAVYELİ ALÜMİNYUM STAND Laptop Soğutucu ve Standı Ürün



Dark (DK-AC-IPKB02), İPAD/2 BLUETOOTH KLAVYELİ ALÜMİNYUM STANDDK-AC-IPKB03
Garanti Süresi 2 Yıl
Üretici Kodu: DK-AC-IPKB03
Uyumluluk: iPad2 Uyumlu
iPad2'nizi Tam Bir Taşınabilir Bilgisayara Dönüştürün!
Dark, kablosuz klavye kullanım imkanı kazandırarak, iPad2'nizi taşınabilir bir bilgisayar gibi kullanmanızı sağlayacak, monoblok alüminyum gövdesi ile iPad2'nizi tamamlayacak klavleyi çanta tipi standı sunar. Şarj edilebilir özel Li-On pilli, kapatıldığında bütünleşen yapısı ile Dark iCase iPad2'inizin tamalayıcısı.
iPad2'nin Alüminyum'un Zerafetini Tamamlayın
Dark iCase'in akıl dolu tasarımı ve monoblok alüminyum gövdesi sayesinde iPad2'nizi ince ve elegant bir çanta gibi taşıyabileceksiniz. Alüminyumun benzersiz zerafeti ve dayanıklılığından faydalanacaksınız.
3 Kademe Eğim Ayarı, Dik veya Yatak Kullanım
Dark iCase'in arka bölümde kapalı olarak gelen ayağı kolayca açarak, iPad2'nizi 3 farklı eğim seviyesinde kullanabilirsiniz. Üstelik iPad2'nizi yatay veya dikey olarak konumlandırabilirsiniz.
Kablosuz Bluetooth Şarjlı Klavye
iCase, iPad2'inizde yazı yazmayı, internette gezinmeyü, sosyal ağlarda paylaşım yapmayı çok daha kolay ve keyifli hale keyifli hale getirecek. Kısayollar ve klavye kombinasyonları ile pek çok işlemi daha hızlı yapabileceksiniz. Gizli bölmede yer alan USB kablosu ile dahili pili iPad2'nizin adaptöründen dahi kolayca şarj edebilirsiniz.
Kauçuk Destekler ile iPad2'niz Güvende
Alüminyum gövdenin dayanıklı yapısının yanısıra iPad2'nizin iç tarafta da güvende olması için iCase 4 yönden kauçuk destekler ile donatılmıştır. Bu destekler ile iCase iPad2 yi sıkıca kavrar, zarar görmesini engeller.
Şarj ve Ses Bağlantılarına Kolay Erişim
Dark iCase iPad2'yi taşıma konumundayken dahi şarj edebilmeniz için 30pin girişini kapatmayan hatlara sahiptir.
İnce, Taşınabilir Tasarım
iCase, iPad2'niz ile neredeyse aynı kalınlıkta ultra ince olarak tasarlanmıştır. Taşıması kolay, dayanıklı iCase, iPad2'nizin tamamlayıcısı olacak!
Teknik Özellikler
•Dış Yüzey: Alüminyum Monoblok
•İç Yüzey: Mikrofiber yumuşak dokulu kumaş
•Klavye: Lion Lion şarj edilebilir pilli Bluetooth kablosuz klavye
•Renk: Alüminyum
Dark Hakkında
Akortek Bilişim'in markası olan Dark, Türkiye'ye yeni ve nitelikli bilişim ürünlerini uygun fiyat ve aksesuar çeşitliliği ile sunmayı hedeflemektedir. Kullanıcıların beklentileri yönünde şekillendirilmiş ürünlerle Türkiye piyasasına giren Dark, kasa ürünlerinde mini-ITX, HTPC ve oyuncu kasaları gibi teknoloji tutkunlarına yönelik modellerin yanı sıra Dark Media Mania Full HD medya oynatıcı gibi yenilikçi ürün gruplarında da yine yüksek performanslı ve uygun fiyatlı çözümlerle kullanıcıların karşısına çıkmaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder